We bewijzen elk project

Elke E-Rangers krijgt meerdere keren per jaar bericht over hetgeen waar hij of zij aan heeft bijgedragen. Zo blijf je goed op de hoogte!

We zijn een open boek

We zijn een ANBI-stichting en onze jaarverslagen zijn voor iedereen beschikbaar om in te zien. Neem gerust contact op en we helpen je graag verder!

100% gaat naar het veld

Subsidies, filantropen en partnerstichtingen betalen onze interne kosten zoals personeel en kantoorruimte. Daarom kan 100% van jouw geld besteed worden aan onze doelstelling.

Stichting The International Conservation Fund in Nederland

Samen met onze E-Ranger community willen we vergeten maar zeer belangrijke wildlife spots wereldwijd beter beschermen tegen negatieve invloeden van binnen of buitenaf. Om zo samen te zorgen voor een sterkere biodiversiteit in deze gebieden. Zo zorgen we samen voor een mooiere, wildere en groenere wereld. Volg ons avontuur, want we hebben je nodig!

Met jouw hulp hopen we een van de grootste problemen waar de mensheid ooit voor heeft gestaan, samen op te lossen. Elke donatie draagt bij aan ons uiteindelijke doel om vergeten parken sterker en weerbaarder en uiteindelijk bio divers te maken en te houden.

Het team

De gezichten achter de ICF. Heb je persoonlijke vragen aan een van de teammembers of wil je zelf deel uitmaken van onze missie? Stuur ons een bericht en we komen snel bij je terug!

Team: International Conservation Fund

Mathias

Founder

LinkedIn

Stan

Partnerships

LinkedIn

David

Bestuurslid

LinkedIn

Skip

Digital

LinkedIn

Wisse

Bestuurslid

LinkedIn

Daan

Marketing

LinkedIn

Tom

Donaties

LinkedIn

Elisa

Vrijwilligers

LinkedIn

Team: Het Vergeten Park

Robert Muir

Chief Warden Vergeten Park

Rodrigue Katembo

Chief Ranger Vergeten Park

Christine Lain

Senior deskundige milieurechtvaardigheid bij het IUCN NL

Rob Craig

Adviseur bij strategieontwikkeling rehabilitatie Het Vergeten Park